Customizing

Heb je ideeen over het customizen, of verpersoonlijken van je motor? Laat het ons weten. We denken graag mee om te kijken of we het kunnen verwezenlijken.

Voor grote revisie en/of restauratie projecten kunnen we speciale afspraken maken. Dat kan een oldtimer van een liefhebber zijn, maar het kan ook een in puin gedraaid race blok van een lokale “Valentino Rossi” zijn. Dit soort ‘grote’ projecten doen wij het liefst in de winter, dan hebben wij de tijd om het mooi te maken en kan jij in het voorjaar weer lekker rijden. Wij maken wel onderscheid tussen oldtimers en oude brikken (pekelfietsen). Brikken zijn geen oldtimers, die zijn meestal gewoon ‘old’.

Mail ons voor een afspraak, dan gaan we er even voor zitten. Want customizing is persoonlijk.

Streettracker sr 500

Deze Streettracker sr 500 hebben wij geheel gereviseerd en volledig nieuw opgebouwd.

BMW R80/7 Scrambler

Deze BMW R80/7 uit 1979, hebben wij op verzoek van een klant gebouwd. Hij was op zoek naar een vrij specifieke “look”, en die hebben gevonden.

BMW K1200 Shu-Sui, Design by Jun Tamura

Deze BMW K1200RS hebben wij samen en op verzoek van Dhr. Tamura gebouwd. Dhr. Tamura heeft het hele design gemaakt en wij hebben alle technische uitvoering gedaan. En gezorgd dat de motor goed functioneerd en heerlijk rijdt! Echt een heel bruut beest met veel specifieke one-off onderdelen. Waaronder een handgeklopte aluminium benzine tank.

BMW R80 Bobber

BMW R80 Bobber uit 1983, helemaal netjes gemaakt, veel nieuwe delen op gezet en super grote service beurt gegeven.

 

Volg ons

T.T. Vasumweg 117 

1033 SG Amsterdam