Verhaal over bikeXperience

Wij doen grote en kleine beurten, speciaal onderhoud, schade reparaties.

Wanneer reparatie van een onderdeel niet mogelijk blijkt of te duur wordt, zal het vervangen moeten worden. MAAR!! Kunnen we het herstellen op een goede manier, die goedkoper is dan een nieuw onderdeel, dan zullen we dat zeker doen! Het is in ieder geval van belang dat we samen precies bepalen wat er gebeurt. Zo kom je nooit voor onverwachte gebeurtenissen en kosten te staan.

Regelmatig onderhoud van je motor zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar verhoogt ook de betrouwbaarheid en veiligheid van de motorfiets. Tijdig onderhoud voorkomt ook dat er nodeloos hoge kosten moeten worden gemaakt ter reparatie. Wanneer er technisch zeer ingrijpende aanpassingen of specialistische werkzaamheden gedaan moeten worden (zoals bv een frame richten) schakelen we de juiste expert in.

Wij specialiseren ons in BMW motoren, 2 en 4 kleps boxers, als ook de K modellen. Yamaha singles en twins (liefst van voor 1995). Maar we doen bijna alle merken.

Voor de BMW motoren doen we cardan en vesnellingsbak revisies. Lekke keerringen, uitgelopen lagers of andere cardan/versnellingsbak problemen. We kunnen het allemaal verhelpen.

Werkplaatstarief

De werkzaamheden worden uitgevoerd door technici met uitgebreide motorbouw en reparatie ervaring. Naast een uitgebreide lijst aan diploma’s, erkenningen, cursussen, workshops kunt u ervan op aan dat ook de theorie en praktijk op het juiste niveau aanwezig is.
Het werkplaatstarief is € 59,92 ex 21% btw per uur. Voor werkzaamheden met fabrieksreparatie tijden gelden pakketprijzen. Uit te voeren reparaties worden vooraf doorgesproken en er zal een schatting van de kosten worden gemaakt.

Voor diagnose en kleine reparaties kunt u zo binnenlopen.
Voor uw eigen veiligheid en de concentratie van de monteurs is het niet de bedoeling dat u bij de gehele reparatie toekijkt.
U kunt gebruik maken van onze koffie corner waar de koffie en vele motorbladen voor je klaar staan.

De kosten voor een diagnose stelling zijn afhankelijk van de gebruikte tijd en dienen na het stellen van de diagnose contant te worden voldaan.
Accessoires niet geleverd door BikeXperience kunnen worden gemonteerd tegen het geldende werkplaats tarief van € 59,92 ex 21% btw per uur. BikeXperience is niet verantwoordelijk voor de door de klant zelf geleverde accessoires en onderdelen, noch zijn wij aansprakelijk voor de werking en juiste toepassing hiervan.

Kleine beurt vanaf € 72,50.- inclusief 21%btw.*
Grote beurt vanaf € 145.-inclusief 21%btw.*

Als de motor bij de klant is klaargemeld dient deze binnen 3 werkdagen te worden opgehaald.
Hierna geldt een stallingstarief van € 3,- per dag, exclusief 21%btw.

  • *:Afhankelijk van merk, model en bouwjaar, is inclusief btw(21%), exclusief onderdelen en vloeistoffen!! Mail ons voor een offerte voor jouw eigen motor.

Prijzen

  • Kleine beurt vanaf € 72,50-incl. 21%btw*
  • Grote beurt vanaf € 145,-incl. 21%btw*
  • Werkplaatstarief is €72,50 per uur incl 21% btw
  • Leenmotor €25,- per dag, incl. 21%btw
  • Let op!! Een beurt is geen reparatie!! Tarieven voor een beurt gelden alleen voor normaal functionerende motoren. Als er iets mankeert, is dat een reparatie en dan moeten we een diagnose stellen en een prijsopgave maken voor het op te lossen probleem.
  • *:Afhankelijk van merk, model en bouwjaar, is inclusief btw(21%), exclusief onderdelen en vloeistoffen!! Mail ons voor een offerte voor jouw eigen motor.

Volg ons

T.T. Vasumweg 117 

1033 SG Amsterdam