Nieuw bij Bikexperience:

ELEKTRISCHE LEENMOTOR VOOR €55,- p/DAG

ONDERHOUD

Wij doen grote en kleine beurten, totaal- of speciaal onderhoud, schade reparaties, banden vervangen etc. Voor diagnose en kleine reparaties kan je langs komen rijden zonder afspraak, in andere gevallen: neem contact met ons op voor je langskomt om teleurstelling te voorkomen. 

Regelmatig en periodiek onderhoud van je motor zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar verhoogt ook de betrouwbaarheid en veiligheid van de motorfiets. Tijdig onderhoud voorkomt dat er nodeloos hoge kosten moeten worden gemaakt ter reparatie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door technici met uitgebreide motorbouw en reparatie ervaring. Uit te voeren reparaties worden vooraf doorgesproken en er zal een schatting van de kosten worden gemaakt. Wanneer reparatie van een onderdeel niet mogelijk blijkt of te duur wordt, zal het vervangen moeten worden. MAAR!! Wij zijn graag creatief, kunnen we het herstellen op een goede manier, die goedkoper is dan een nieuw onderdeel, dan zullen we dat zeker doen! Het is in ieder geval van belang dat we samen precies bepalen wat er gebeurt. Zo kom je niet voor onverwachte gebeurtenissen en kosten te staan.

Voor diagnose en kleine reparaties kunt u zo binnenlopen. De kosten voor een diagnose stelling zijn afhankelijk van de gebruikte tijd en dienen na het stellen van de diagnose contant te worden voldaan.

Accessoires niet geleverd door BikeXperience kunnen worden gemonteerd tegen het geldende werkplaats tarief. BikeXperience is niet verantwoordelijk voor de door de klant zelf geleverde accessoires en onderdelen, noch zijn wij aansprakelijk voor de werking en juiste toepassing hiervan.

Voor uw eigen veiligheid en de concentratie van de monteurs is het niet de bedoeling dat u bij de gehele reparatie toekijkt. U kunt gebruik maken van onze koffie corner waar de koffie en vele motorbladen voor je klaar staan.

Als de motor bij de klant is klaar gemeld dient deze binnen 3 werkdagen te worden opgehaald. Hierna geldt een stallingstarief van € 5,- per dag, exclusief 21%btw.

   

  • Kleine beurt vanaf €78,00-incl. 21%btw*
  • Grote beurt vanaf €154,-incl. 21%btw*
  • Werkplaatstarief is €78,00 per uur incl 21% btw
  • Elektrische leen motor €65,- per dag, incl. 21%btw
  • Voor werkzaamheden met fabrieksreparatie tijden gelden pakketprijzen.

   Let op!! Een beurt is geen reparatie. Tarieven voor een beurt gelden alleen voor normaal functionerende motoren. Als er iets mankeert, is dat een reparatie en dan moeten we een diagnose stellen en een prijsopgave maken voor het op te lossen probleem.

   *Afhankelijk van merk, model en bouwjaar. Inclusief btw (21%), exclusief onderdelen en vloeistoffen!! Mail ons voor een offerte voor jouw eigen motor.

   wij houden van de volgende merken 

   Volg ons

   T.T. Vasumweg 117 

   1033 SG Amsterdam